Koji je najbrži način za pozajmljivanje novca?

Ponekad se nađemo u situacijama da nam je novac hitno potreban, međutim procesi pozajmljivanja novca u banci mogu trajati predugo. Ukoliko imate vrednosti koje vam u tom trenutku nisu potrebne najbolje rešenje za vas je zalog.


Proces pozajmice novca u zalagaonici veoma je jednostavan i brz. Nakon što zalagaonica proceni vrednost Vašeg zaloga, novac ćete Vam odmah biti isplaćen. Možete založiti različite predmete kao što su srebro, zlato, drago kamenje, nakit, satovi, čekovi, antikviteti, umetničke slike i drugo. Naravno, ukoliko vam je potrebna veća suma novca možete založiti čak i svoj automobil ili stan.


Sve Vaše vrednosti čuvaju se na veoma bezbednim mestima, kao što su sefovi banaka, pa tako možete biti sigurni da im se ništa loše neće desiti. I kada budete spremni da vratite pozajmljen novac uz minimalnu kamatu, zalagaonica će Vam vratiti Vaše vrednosti.




Da li zalagaonica vrši otkup satova?


Takođe, ukoliko želite, svoje dragocenosti možete prodati zalagaonici. Zalagaonica najpre mora da proceni vrednost i autentičnost proizvoda i da odluči da li želi da ga prihvati. Na to utiču različiti faktori u zavisnosti od toga koji je predmet u pitanju. To mogu biti poput očuvanosti predmeta, materijala od kog je napravljen, originalnost i slično. Ukoliko Vaš predmet zadovoljava sve potrebne kriterijume, zalagaonica će ga otkupiti a Vi ćete odmah dobiti novac.


Svakako, ukoliko imate neke nedoumice, pozovite nas na brojeve telefona 065 333 65 77 i 011 22 87 254 ili nas posetite na adresi
Jurija Gagarina 149, Novi Beograd.